El nostre Projecte educatiu pretén donar a conéixer la realitat mundial: les diferències i desigualtats entre poblacions pròximes i d’altres zones del planeta, els seus hàbits i cultura, les seues causes i conseqüències.

Considerem que la restauració col·lectiva és un motor de canvi excepcional per a transformar el model actual de producció i consum d’aliment. Començant per les decisions que prenem en els menjadors escolars sobre la nostra alimentació i conscienciant a l’alumnat sobre l’impacte en l’ecosistema i com, condicionen la nostra salut i la del planeta.

#INTURODS

Pretenem que el menjador siga una aula més en el qual els xiquets i xiquetes coneguen la importància que suposa implicar-se de manera personal i col·lectiva per a aconseguir un món més just, igualitari i ambientalment sostenible.

Per tot això, l’eix prioritari del projecte educatiu que INTUR porta als menjadors escolars està basat en els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible marcats per l’ONU. Creiem que són un eix conceptual adequat perquè l’alumnat conega la realitat a la qual s’enfronten altres xiquets i xiquetes d’altres llocs del planeta i també en el seu entorn més pròxim.

Convertir el menjador escolar, en una aula més

Hem desenvolupat un calendari de tallers i activitats ODS, focalitzant en els que afecten més la nostra activitat com a menjador escolar, concentrades en:

  • CUIDAR DE LA SALUT I EL BENESTAR (ODS 3).
  • PROMOURE EL CONSUM I PRODUCCIÓ SOSTENIBLE DELS ALIMENTS (ODS 2 I 12).
  • CUIDAR DEL MEDI AMBIENT (ODS 13, 14 I 15).
  • CONEIXEMENT I SENSIBILITZACIÓ SOCIAL (ODS 1, 2, 5, 10 I 16).
  • Tots ells sota el prisma de ODS 4: EDUCACIÓ IGUALITÀRIA I DE QUALITAT.

Cada mes, treballarem uns ODS diferents.

el nostre projecte

Desenvolupem un
aprenentatge divertit

Volem contribuir activament en la formació de l’escolar. Realitzem un projecte consensuat i adaptat al centre escolar, amb un programa d’activitats personalitzat, amb fonaments gastronòmics, culturals, artístics, esportius i de respecte i convivència.

Ensenyem als xiquets a responsabilitzar-se a adoptar un estil de vida saludable a través d’una alimentació completa i equilibrada.

Creem un ambient social adequat dins del menjador escolar, inculcant normes de comportament i respecte, fomentant la companyonia, la solidaritat, la tolerància i el respecte.

Promovem actuacions per a preservar el Medi ambient i el respecte feia la naturalesa.

Encara tens dubtes?

Utilitza el nostre formulari o sol·licita un pressupost en línia i ens posarem en contacte amb tu el més prompte possible per tal de resoldre tots els teus dubtes.

Si ho prefereixes, també ens pots contactar des de: