Intur Restauració Col·lectiva som un equip de professionals de la nutrició preparats per a gestionar eficaçment l’activitat i logística de menjadors escolars, menjadors d’empreses i menjadors d’hospitals.

Disposeu de cuina central?

Així és, disposem de cuines centrals pròpies per a donar suport a tot tipus de centres.

Treballeu amb proveïdors locals?

Fidels a la nostra filosofia, treballem amb proveïdors locals i de proximitat, incloem productes artesans i introduïm aliments ecològics certificats, i tot això sense renunciar a les primeres marques.

El cuiner té flexibilitat a l’hora de triar proveïdors i quantitats?

En Intur Restauració Col·lectiva estem sempre oberts als suggeriments aportats per experts.

S’elaboren dietes adaptades?

El nostre equip de dietistes elabora menús adaptats tant per edats com per al·lèrgies. Ens esforcem cada dia per preparar un menú per a cada persona segons les seues necessitats.

El personal rep formació?

Treballar amb un equip format i actualitzat és imprescindible per a oferir servicis excel·lents. Per això, realitzem jornades a principi de curs per a formar i informar tot l’equip sobre les novetats, així com per a recordar mètodes de treball i objectius.

Realitzeu esdeveniments especials?

Així és, dins de Grup Intur contem amb el suport d’EVENTUR per a la realització de tot tipus d’esdeveniments.

Quin tipus de menjadors gestioneu?

Treballem amb menjadors escolars, d’empresa i del sector sociosanitari, tant a través de les nostres cuines centrals com de les pròpies de cada centre.

Teniu servici personalitzat de dietista?

Disposem de nutricionistes experts dins de l’equip que elaboren els menús diaris i per a oferir assessorament nutricional a aquells que ho sol·liciten.

Existeix un projecte educatiu?

Considerem que el menjador escolar hauria de ser una aula més dins del centre, per això desenvolupem un aprenentatge divertit a través del nostre projecte. Això inclou diverses activitats que ajuden a fomentar en els xiquets i xiquetes actituds i hàbits positius juntament amb coneixements gastronòmics i nutricionals. Treballem amb objectius generals plantejats a l’inici de curs i adeqüem el projecte a cada centre, en funció de les necessitats.

Oferiu servicis addicionals a part del menjador?

Som conscients de la falta de temps de molts pares i mares, per això disposem de servici de berenars i esmorzars. A més, este servici garanteix el correcte compliment d’una dieta equilibrada, no sols a l’hora del dinar.

Disposeu d’algun suport digital per a l’elecció del menú?

Treballem amb una de les apps més desenvolupades del sector, a través de la qual es pot consultar el menú i, també, sol·licitar algun canvi.

Resolem els teus dubtes

Encara tens dubtes?

Utilitza el nostre formulari o sol·licita un pressupost en línia i ens posarem en contacte amb tu el més prompte possible per tal de resoldre tots els teus dubtes.

Si ho prefereixes, també ens pots contactar des de: